Over Invisi

Waarom

Wij geloven in een resultaatgerichte mentaliteit, kwaliteit en betrokkenheid. Ons doel is de best mogelijke oplossingen en toepassingen op het gebied van business intelligence, Analytics en datawarehousing te creëren en delen.

Hoe

Wij passen de beste methodes toe, raden de beste programmatuur aan, adviseren en leren de beste mogelijke manier hoe BI in te zetten, zorgen voor het beste gebruikersgemak en leveren continuïteit zodat u kunt focussen op uw organisatie.

Wat

Wat wij doen is BI-applicaties en datawarehouses voor u ontwikkelen, u begeleiden in het gebruik van BI-applicaties en uw mensen opleiden in business intelligence en datawarehousing. Dit kan via de uitgekiende proposities die wij hebben ontwikkeld voor BI-beheer en -strategie of BI-projecten, of door ons in te huren voor detachering.

Wie

Invisi is opgericht door Marc Stroo. Marc heeft meer dan een decennium ervaring in de wereld van Business Intelligence. In 2008 behaalt hij op masterniveau het predicaat Certified Business Intelligence Professional en in 2017 haalt hij op masterniveau Certified Data Vault Data Modeler. Marc heeft ervaring bij diverse klanten zoals Nuon, Zegro, Gemeente Rotterdam en Royal Agio Cigars. Naast een veelzijdig BI-professional is hij zeer gepassioneerd over korfbal.